Apex Legends’ın yeni karakterleri sızdı!

Apex Legends

Battle Royale türüne yeni bir soluk kazandıran Apex Legends’a çok yakında yeni karakterler eklenecek. Oyuna eklenecek olan yeni karakterler ve özel yetenekleri ise bugün sızdı.

EA ve Respawn‘ın elinden çıkan ve kısa sürede Twitch başta olmak üzere tüm yayınları sallayan Apex Legends, Battle Royale türüne yeni bir soluk kazandırmıştı. Titanfall evreninde geçen oyunda ilk etapta 6 oynanabilir 2 adette açılabilir karakter bulunuyordu.

Apex Legends için yeni karakterler yolda

Her karaktere özel bir yetenek veren geliştirici ekip, oyuna yeni karakterler eklemek için kolları sıvamış durumda. Oyunun son güncellemesinde yer alan kodlar, yeni karakterler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

Sızıntılara göre oyuna; Octane ve Wattson adında iki adet karakter eklenecek. Wattson karakteri Tesla Trap adında, Octane ise Stimpack adında özel yeteneğe sahip olacak. Mart ayı içerisinde gelecek olan güncelleme ile bu karakterlerin oyuna eklenmesi bekleniyor.

Fortnite 8.00 güncellemesi ile 8. sezon başladı!

Son olarak oyunun Nintendo Switch ve mobil sürümleri üzerinde çalışıldığını ve yaz aylarına doğru bu iki platform için de ücretsiz olarak yayınlanacağını belirtelim.

Apex Legends