AnTuTu en iyi Android telefonları listeledi: İçerisi şampiyonlar ligi gibi

En iyi Android telefonlar

AnTuTu en iyi Android telefonları teker teker listeledi. Lider cihazlardan bir bölümü kullanıcılar için sürpriz oldu. İşte herkesi şaşırtan AnTuTu verileri.

AnTuTu akıllı telefon performansları ile ilgili düzenli olarak listeleme yapıyor. Bunun sonucunda en iyi Android telefonlar gibi dikkat çekici listeler ortaya çıkıyor. Mayıs ayının en iyi cihazlarına bakıldığında daha çok Çin merkezli üreticiler tarafından piyasaya sunulduğu görülüyor. Ayrıca Qualcomm snapdragon 888 hepsinde ortak noktalardan birisi.

Listeye bakıldığında ilk sırada Xiaomi Black Shark 4 Pro modeli yer alıyor. Testler sonucunda bu cihaz 830 bin 22 puan almayı başardı. Modelin 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor. Yüksek performansı nedeniyle böyle bir cihazın ilk sırada yer alacağı az çok tahmin ediliyordu. Listenin ikinci sırasında ise Red Magic 6 Pro modeli yer aldı.

AnTuTu en iyi Android telefonları belli oldu

Mayıs ayının en iyi Android cihazlarına bakıldığında Red Magic 6 pro modeli 829 bin 900 puan alarak listenin birinci sırasındaki cihaz ile neredeyse eşit oldu. Onun hemen ardından OnePlus 9 Pro modeli, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile üçüncü sırada bulunuyor.

AnTuTu en iyi Android telefonları

Listenin devamında 824 bin 451 puanla OPPO Find X3 Pro cihazı yer aldı. 819 bin 738 puanla Vivo X60 Pro+, 817 bin 867 puanla iQOO 7 modelleri kullanıcıları selamladı. Özellikle oyuncu akıllı telefonlarının öne geçtiği görülüyor.

Antutu en çok çakması yapılan telefonları açıkladı

Yüksek performansı ile bilinen ve 812 bin 831 puan alan ASUS ROG Phone 5, sekizinci sırada yer aldı. Bu cihazlar Mayıs ayının liderleri olarak kayıtlara geçti. Peki sizin favoriniz hangisi? Yorumlar bölümünden düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.