Spotify sadece sen özelliğini paylaştı: Kullanıcıları çok özel hissettirecek

şarkı sözleri

Spotify sadece sen özelliği sürpriz bir şekilde paylaşıldı. Kullanıcıların kendisini özel hissetmesi için yeni bir özellik sunuldu. İşte Spotify tarafından başlatılan yeni özellik.

Online müzik dinleme servisleri içerisinde özel bir yere sahip olan Spotify bu defa kullanıcıları fazlasıyla sevdirecek bir çalışma yaptı. Hemen öncesinde Apple Watch cihazları üzerinden müzik dinleyebilme imkanı sunmuştu. Şimdi ise “sadece sen” isimli bir özellik ile kullanıcılarını selamladı.

Çevrimiçi müzik uygulamaları görebileceğiniz en büyük rekabetlerden bir tanesine sahip. YouTube Music ve Apple Music gibi rakipler nedeniyle sürekli yeni çalışmalar yapan Spotify bu defa çok ses getirdi. Sadece sen özelliği içerisinde en çok dinlediğiniz sanatçı Güneş burcunuz olarak görülüyor. Duygusal tarafınız ise Ay burcunuz olarak tanımlanıyor.

Spotify sadece sen özelliği kullanıcılardan tam not aldı

Platform tarafından sunulan bu yeni özellik, kullanıcılardan tam not almayı başardı. Sadece Güneş Burcu ve Ay burcu ile değil aynı zamanda akşam yemeği isimli bir ek özelliği kullanıcılarına sundu. Bu yeni özellik ile birlikte dinlemekte olduğunuz 3 sanatçıdan birini 3 defa seçmeniz isteniyor.

Spotify sadece sen özelliği

Seçtiğiniz sanatçılar ile bir masa hazırlanıyor. Bu masaya akşam yemeği deniliyor. İsterseniz masayı kitaplığınıza ekleme imkanınız bile var. Sadece bunlarla sınırlı olmayan özellikler sizi fazlasıyla özel hissettirecek gibi görünüyor. Mesela dinlemekte olduğunuz ve birbirine tamamen zıt farklı müzik türleri gösteriliyor. “Önce rap sonra rock müzik dinleyen başka kim olabilir ki” gibi ifadeler yer alıyor.

Spotify kullanıcıları artık Apple Watch’tan müzik indirebilecek

Uygulamaya girdikten sonra bu özelliği siz de kullanabilirsiniz. Spotify tarafından başlatılan bu yeni özellik kullanıcıları özel hissettirme üzerine kurulu. Platform eğer bu tür çalışmalarına devam ederse ciddi bir kullanıcı sayısına ulaşabilir.