AnTuTu’ya göre en iyi mobil işlemciler karşınızda!

antutu son durum

Mobil cihazların performansını ölçmek ve derecelendirmek için kullandığımız AnTuTu uygulamasından yeni bir liste yayınlandı. Weibo’da yayınlanan listeye göre en iyi 20 mobil yonga karşınızda.

antutu-son-durum

Çinli sosyal platform olan Weibo’da ilginç bir görsel yayınlandı. Normalde telefonları derecelendiren AnTuTu bu sefer mobil işlemcilerle görüldü. Yapılan testler sonucunda tek bir tabloda karşılaştırılan mobil işlemcileri en iyiden en kötüye doğru bu haberimizde görebilirsiniz.

Listenin başında lider olarak Apple A9 görülüyor. Apple A9, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde kullanılıyor. İkinci sırada ise Apple A8X var. Bu işlemci ise iPad Air 2’de kullanılıyor. Hemen ardından Huawei HiSilicon Kirin 950 işlemciyi görüyoruz. Bu işlemci Huawei Mate 8’de kullanılıyor. Liste bu şekilde uzayıp gidiyor.

Listede 23 farklı mobil işlemci dikkat çekiyor. Bunların çoğunu kullananlar telefonlar ülkemizde bulunuyor. Dolayısıyla bu listeye bakarak akıllı telefon alma konusunda kendinize bir fikir edinebilirsiniz. Listeye sadece piyasaya çıkmış, kullanılan işlemciler dahil edilmiş durumda. Qualcomm Snapdragon 820, Samsung Exynos 8890 gibi henüz piyasaya çıkmamış işlemciler listede bulunmuyor.

antutu-islemci-karsilastirmasi

Android için yeni Emoji güncellemesi geliyor!