Anthony Hopkins önemli bir açıklama yaptı

Anthony Hopkins önemli bir açıklama yaptı

Aktör Anthony Hopkins ayık oluşunun 47. yıldönümünde önemli bazı açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar.

Anthony Hopkins ayık oluşunu kutladı. 85 yaşındaki Galli aktör, Yeni Yılı kutlamak ve alkolizm ve ayıklıkla ilgili deneyimlerini tartışmak post paylaştı. Platformda yayınlanan bir videoda, “Sadece herkese mutlu bir yeni yıl dilemek istedim” dedi. “Bugün ayıklığın 47. yılını kutluyorum”

Anthony Hopkins önemli bir açıklama yaptı

Anthony Hopkins, videoda “mücadele eden insanlara” hitap etti ve kendini sevmenin ve şefkatin önemini vurguladı. “Kendine karşı nazik ol,” dedi. “Nazik ol. İnsanlar sizi gücendiriyorsa, hayatınızın dışına çıkarın. Hayatını yaşa. Hayatınızla gurur duyun.” dedi. Oyuncu alkolizmle ilgili kendi deneyimlerini paylaştı. 1975’te içkiyi bıraktı. Videoda “Kırk yedi yıl önce çaresiz bir durumdaydım, çaresizdim ve muhtemelen fazla ömrüm kalmamıştı” dedi. “Ve bende gerçekten bir sorun olduğunu fark etmem gerekiyordu.”

Bağımlılık yaşayan insanları yardım aramaya çağırdı. “Biriyle konuş, saygı duyduğun biriyle konuş, ister bir danışman olsun, ister 12 adımlık bir programa git ama mutlaka yardım al” dedi.

“Ben de herkes gibi yaşlı bir günahkarım ama söyleyebileceğim tek şey, hayal edebileceğim en iyi hayata sahibim ve bunun için övgü bile alamıyorum. O yüzden nerede olursan ol yardım al, utanma, kendinle gurur duy.” Hopkins ayrıca zorbalık ve depresyon gibi akıl sağlığı sorunları yaşayan gençlere desteğini ifade etti. Post fazlasıyla beğenildi.

HONOR , Türkiye’deki faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek