Samsung Mercedes tasarımcısını transfer etti!

Samsung

Samsung’un mobil bölümünün artık yeni bir tasarım şefi var. Cuma günü şirket, amiral gemisi Galaxy S serisi telefonlar da dahil olmak üzere Samsung’un en popüler ürünlerinden bazılarının tasarımından sorumlu birim olan Mobile eXperience (MX) Tasarım Ekibinin başına Hubert H. Lee’nin atandığını duyurdu.

Samsung Mercedes tasarımcısını transfer etti! Lee, otomobil üreticisinin Çin ve ABD’deki tasarım ekiplerine liderlik ettiği bir pozisyon olan Mercedes-Benz China’nın baş tasarım sorumlusu olarak çalıştıktan sonra elektronik devine katıldı. Samsung, “Onun benzersiz ve ileri görüşlü bakış açısı, kullanıcıların bildiği ve sevdiği farklı tasarımları temel alarak Galaxy’nin görünümünü ve hissini şekillendirmeye yardımcı olacak” dedi.

Samsung için zor zamanlar! %13 azalmaya gidilecek

Lee’nin Samsung ürünlerinde gözle görülür bir fark yaratmaya başladığını görmemiz muhtemelen en azından bir yıl alacak. Şirketin bir sonraki Galaxy S serisi telefonlarının ön sürüm sızıntıları, önceki Galaxy S22 modellerine çok benzeyeceklerini gösteriyor.

Samsung W23

Samsung Mercedes tasarımcısını transfer etti!

Dahası, akıllı telefon geliştirme zaman çizelgelerinin işleyiş şekliyle, Samsung muhtemelen  zaten şimdiden 2024 amiral gemisi için bir tasarım üzerinde karar kılmış durumda. Ki bu şartlarda bile tasarımda dramatik değişiklikler beklenmiyor: tasarım açısından bakıldığında, telefon şirketleri on yıldan fazla bir süredir oldukça güvenli oynuyorlar.

samsung 1

Yine de Lee, Evans Hankey’nin Jony Ive’ın ayrılmasından sonra Apple’da yaptığına benzer bir şekilde, Samsung’un tasarım formülünde de küçük ama anlamlı değişiklikler için baskı yapabilir.

TCL 98C735 , GEG’de oyuncularla buluştu