Anthem için çıkış fragmanı yayınlandı

maxresdefault 14

Bioware ve Electronic Arts işbirliğiyle geliştirilen Anthem için merakla beklenen çıkış videosu sonunda yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

2019’un en çok merak edilen oyunlarından biri olan Anthem bu ayın sonlarına doğru raflardaki yerini almış olacak. Electronic Arts ve Bioware’in işbirliği ile geliştirilen oyun yayınlanan ekran görüntüleri ve videolarla heyecan yaratmayı başarmıştı.

Yapımcıları Anthem’i bir oyundan ziyade oyun severleri sosyalleştiren bir platform olarak tanımlıyor. Bioware imzası taşıyan yapımda aynı The Division’da olduğu gibi 4 kişiye kadar takım oluşturabilecek ve bu takımla dünyayı keşfedeceksiniz.

Anthem için son video da yayınlandı

Bir Freelancer olarak başlayacağımız oyunda bize verilen Javelin exosuit ile uçsuz bucaksız Anthem dünyasının altını üstüne getireceğiz.

Daha önce de sık sık dile getirildiği üzere Anthem öyle tek başınıza maceraya atılabileceğiniz bir oyun değil. Çünkü oyundaki mevcut dünya tek başına gezenler için fazlasıyla tehlikeli ve riskli diyebiliriz. Peki bu riskleri bertaraf etmek için ne yapacaksınız? Tabi ki birlik olacaksınız. 4 kişilik takımlar halinde zorlu görevlere atılarak topladığınız ganimetler ile javelin exosuit’in özelliklerini geliştirerek daha zorlu görevler için hazır olacaksınız.

Bioware’in yapım aşamasında Frostbite motorunu kullandığı oyun görsel olarak günümüz oyunlarının bir tık üzerinde yer alıyor. Mevcut konsolların gücünü sonuna kadar kullanan Anthem, PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak 22 Şubat’ta raflardaki yerini almış olacak.

Dilerseniz yukarıdan oyun için yayınlanan çıkış videosuna göz atabilirsiniz.

PS4 oyun fiyatları Türkiye’de neden pahalı?