Apex Legends Mobile için geri sayım başladı!

Apex Legends Mobile

PUBG ve Fortnite’ı çıktığı gün tahtından indiren Apex Legends, şimdi de PC ve konsollardan sonra mobile gözünü dikti. Peki, Apex Legends Mobile ne zaman çıkışını gerçekleştirecek?

EA’nin Titanfall’un yapımcısı olan Respawn’a yaptırdığı Battle Royale türündeki Apex Legends, çıktığı ilk gün PUBG ve Fortnite‘ı tahtından indirmişti. Oynaması ücretsiz olan oyun, grafiklerinin yanısıra farklı dinamikleri ile oyuncuları bağlamayı başarmıştı. İlk 3 gün içerisinde 10 milyon oyuncu barajını aşan Apex Legends, şimdi de gözünü mobil platformlara dikmiş durumda.

Apex Legends Mobile 2019 bitmeden gelebilir!

Rakipleri PUBG ve Fortnite‘ın mobil platformda da yer alamsı Apex Legends‘ın işini zorlaştıracak gibi görünüyordu. Ancak EA bu handikapı ortadan kaldırmak için oyununu mobile de taşıyacağını açıkladı.

Apex Legends Xbox One dil sorunu nasıl çözülür?

EA CEO’su Andrew Wilson’ın “Önceden de belirttiğim gibi, Apex Legends’ı ilerleyen zamanlarda mobile cross-play olarak yayınlamayı planlıyoruz. Oyunun Amerika ve Avrupa’nın yanında Asya’da muazzam bir değere ulaşmasını bekliyorum, ki bunun için sürekli iletişimdeyiz.” açıklamasında bulundu.

Apex Legends Mobile

Apex Legends Mobile geldiği zaman Fortnite’taki gibi çapraz platform desteği sunacak. Ancak bu çapraz platform muhtemelen, konsol ile mobil arasında olacaktır. Çünkü aksi durumda PC’deki klavye ve mouse işin içerisine girdiği zaman konsol ve mobil oyunculara çok büyük haksızlık yapılabilir.