Anthem çıkış tarihi açıklandı

anthem 1

Geçtiğimiz yıl düzenlenen E3 interaktif oyun ve eğlence fuarında tanıtılan Anthem’in çıkış tarihi de netleşti. İşte en yetkili ağızlardan belirtilen, Anthem çıkış tarihi!

Anthem çıkış tarihi sonunda açıklandı

2017’nin Haziran ayında gerçekleşen E3 interaktif oyun ve eğlence fuarının en dikkat çeken isimlerinden birisi de Anthem olmuştu. Electronic Arts ve Bioware imzası taşıyan oyun, dinamikleri ve oynanış yapısıyla oyun severlerin ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Electronic Arts oyun hakkında yaptığı açıklamalarda oynanış ve atmosfere ilişkin bilgiler verse de Anthem çıkış tarihi için net bir aralık belirtilmemişti.

Nitekim geçtiğimiz gün gerçekleşen EA konferansında Anthem çıkış tarihi de netlik kazanmış oldu. Electronic Arts’ın yetkili isimlerinden biri olan Blake Jorgensen konu ile ilgili yaptığı açıklamada Anthem’in Mart 2019’da satışa sunulacağını belirtti. Yani bu muazzam oyun için daha uzun bir süre beklememiz gerekecek.

anthem

Bu arada dip not olarak Anthem hakkında birkaç bilgiyi de sizlerle paylaşalım. Bioware tarafından geliştirilen bu yapım aksiyon tabanlı bir RPG oyunu. Oyunun en güzel yanı ise devasa bir açık dünyada, diğer oyuncularla co-op olarak yapabileceğimiz görevler. Bu açıdan Anthem’i, The Division’a da benzetebiliriz. Elbette iki oyunun atmosferi ve oynanış dinamikleri birbirinden tamamen farklı olacak. Keza Anthem’de içerisine girdiğimiz özel zırhlar sayesinde, pek çok insanüstü özelliğe kavuşmuş olacağız.

Anthem, PC’nin yanı sıra PS4 ve Xbox One için de raflardaki yerini alacak.