iPhone SE 2 için yeni konsept videosu yayınlandı!

iPhone SE 2

Apple’ın bir türlü tanıtmadığı iPhone SE 2 için konsept videoların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de iPhone Xr ile iPhone SE modellerini birleştiren gerçeğe çok yakın yeni bir konsept videosu daha yayınlandı.

Apple, 2016 yılında Çin pazarındaki müşterilere hitap etmek adına 4 inç büyüklüğünde bir iPhone modeli tanıtmıştı. iPhone 6s donanıma sahip olan iPhone SE, oldukça ilgi görmüştü. Ancak Apple, bu serinin fişini bir anda kesmiş ve yeni model duyurmamıştı.

Geçtiğimiz yıl Cupertinolu firmanın karşımıza iPhone SE 2 ile çıkacağı söylenmiş ancak firma karşımıza uygun fiyatlı ve renkli olan iPhone Xr ile çıkmıştı.

iPhone SE 2 gelecek mi?

Yılan hikayesine dönen iPhone SE2 için konsept görselleri ve videolarının ardı arkasının kesilmediği bugünlerde ConceptsiPhone adlı YouTube kanalından gerçeğe en yakın konsept videosu geldi. iPhone Xr ile iPhone SE’yi harmanlayan ConceptsiPhone, ortaya oldukça başarılı bir konseptin çıkmasını sağlamış.

iPhone dinlenme açığı iOS 12.1.4 ile kapatıldı!

Henüz Apple’ın bu model hakkında en ufak bir ipucu vermediği belirtelim. Ancak yine de analistler Apple’ın Mart ayında bir etkinlik düzenleyeceği ve bu etkinlikte çentikli iPhone SE2 modelini tanıtacağını söylüyor. Bizce artık iPhone Xr varken iPhone SE2 gibi bir modelin tanıtılmasına gerek yok.