Anthem için 15 dakikalık oynanış videosu

maxresdefault 6

Bioware ve Electronic Arts işbirliğiyle geliştirilen Anthem için yaklaşık olarak 15 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Hiç şüphesiz 2019’un en çok beklenen oyunlarından birisi de Anthem diyebiliriz. Geçtiğimiz E3’te detaylandırılan Bioware’in yeni oyunu, oynanış dinamikleri, yenilikçi yapısı ve atmosferi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz gün oyun dünyasının önde gelen mecralarından biri olan IGN, Anthem için yaklaşık olarak 15 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı. Paylaşılan oynanış videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz. 15 dakikalık video oyundaki Lost Arcnist görevine odaklanıyor.

Anthem atmosferiyle büyülemeye devam ediyor

Gerek daha önce yayınlanan videolardan, gerekse de bu 15 dakikalık videodan anladığımız şey, Anthem’in arkadaşlarınızla oynadığınızda keyif veren bir yapım olacağı. Yani bu tek kişilik bir oyun değil. Bu bağlamda Bioware’in yeni oyununu The Division’a benzetmek mümkün.

Bilindiği üzere The Division’da da aynı görevi XP kasabilmek adına defalarca yapabiliyorduk. Dolayısıyla Bioware imzası taşıyan yapımda da böyle bir hava mevcut.

Bioware imzası taşıyan yapım 22 Şubat’ta raflardaki yerini almış olacak. Oyunun çıkışına yaklaşık olarak 1.5 ay kaldı diyebiliriz. Fakat hala yapımda eksik olan bazı noktalar mevcut. Sanki yapım aşaması 22 Şubat’ta kadar tamamlanamayacak gibi görünüyor. Gerçi bu EA için önemli bir sorun değil. Zira daha önce de oyunu satışa sunup, satış esnasında geliştirme aşamasını devam ettirip, sonra güncellemelerle eksiklikleri giderdikleri olmuştu.

Super Smash Bros. Ultimate inceleme için tıklayın