Angelina Jolie Marvel evrenine katılıyor!

the eternals

Hollywood’un ünlü isimlerinden biri olan Angelina Jolie, Marvel sinematik evrenine katılmaya hazırlanıyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Bilindiği üzere Marvel sinematik evrenindeki tüm dengeleri değiştirecek olan Avengers Endgame 26 Nisan’da vizyona girecek. Yetkili isimler tarafından daha önce de belirtildiği üzere Endgame sonrası tamamen yenilenmiş bir sinematik evren bizleri bekliyor olacak.

Yeni Marvel evreninde Captain America, Thor ve Iron Man gibi isimlerin yer alması beklenmiyor. Muhtemelen yapımcılar evrene yeni filmlerle, yeni isimleri dahil edeceklerdir. Nitekim sinematik evrene dahil olması beklenen filmlerden birisi de The Eternals.

The Eternals, isminden de anlaşılabileceği üzere Marvel evrenindeki Eternal ırkının hikayesine odaklanacak. Malum, The Eternals diğer Marvel karakterleri kadar popüler değil. Fakat yine de bu karakterlerin Marvel evrenine dahil olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Angelina Jolie The Eternals kadrosuna dahil oluyor

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce The Eternals filmini Chloe Zhao’nun yöneteceği açıklanmıştı. Şimdi de filmin başrolü için düşünülen ilk isim ortaya çıktı.

İddialara göre Hollywood’un ünlü ismi Angelina Jolie, The Eternals ile Marvel sinematik evrenine dahil olacak. Elbette bu henüz kesinleşmiş değil. Fakat Angelina Jolie’nin de bu fikre sıcak baktığı ve yeni nesil Marvel evreninde yer almak istediği belirtiliyor.

Henüz Angelina Jolie’nin hangi karaktere hayat vereceği netleşmedi. Zira The Eternals hayli geniş konseptli bir seri. Dolayısıyla burada koca bir ırktan bahsediyoruz. Zaten bu koca ırkın evrene nasıl dahil edileceği de bir diğer soru işareti. Bekleyip göreceğiz.

Apple TV+ nedir? Nasıl kullanılır?