Android’de 2018’in en iyi mobil oyunu belli oldu!

PUBG Mobile

Milyonları kasıp kavuran PUBG Mobile, Google Play’in 2018’in en iyileri ödüllerinde adeta şov yaptı. Yılın en iyi oyunu seçilen PUBG Mobile, ayrıca halk oylamasının en iyi oyunu seçildi.

PUBG’nin PC ve Xbox One cephesinde tutmasının ardından oyunun geliştiricileri Tencent Games ile anlaşıp PUBG Mobile adı altına oyunu mobile taşımıştı. İlk başta buglar ile dolu olan oyun, daha sonra aldığı güncellemeler ile neredeyse konsol kalitesinde sorunsuz bir deneyim sunmaya başlamıştı.

2018’in en iyi oyunu PUBG Mobile

Hem iOS hem de Android uygulama mağazalarında listelerde hep zirvede olan PUBG, bugün hak ettiği ödülü aldı. Google’ın Play Store ödüllerinde 2018’in en iyi oyunu PUBG seçildi. Ayrıca halk oylaması ile belirlenen Halk Oylaması 2018 En İyi Oyun ödülünü de PUBG almayı başardı.

Fortnite 6.31 güncellemesi yayınlandı!

Halk oylamasına sunulan listede Türkiye’den Kafa Topu 2 ve Muhteşem Osmanlı, Clash Royale, Asphalt 9 oyunları yer alıyordu. Listeye Fortnite’ın neden dahil edilmediği ise henüz bilinmiyor. Muhtemelen 2019 yılında PUBG ile Fortnite arasında mobil tarafta büyük bir çekişme yaşanacak.

Pubg mobile