PUBG Mobile 1.0 ile gelecek yenilikler açıklandı!

PUBG Mobile 1.0

iOS ve Android için Eylül ayında yayınlanacak olan PUBG Mobile 1.0 güncellemesi ile gelecek yenilikler bugün resmi olarak açıklandı.

Tencent, geçtiğimiz gün PUBG Mobile 1.0 güncellemesinin Eylül ayında geleceğini duyurmuş ancak fazla detay vermemişti. Oyunda büyük çaplı değişiklikler yapacağı söylenen bu güncellemenin bugün tüm detayları ortaya çıktı. Görünüşe göre Tencent, rakibi Fortnite’ın saf dışı kalmasını çok iyi değerlendirmek istiyor.

Apple karşıtı Fortnite turnuvası başlıyor! Epic gemileri yaktı geliyor!

iOS ve Android kullanıcıları için 8 Eylül tarihinde App Store ve Play Store üzerinden sunulacak olan güncelleme ile oyunda hem grafiksel bir sıçrama yaşanacak hem de ping konusunda gözle görünür iyileştirmeler yapılacak. Bu yeni güncellemesini para ödüllü turnuvası ile taçlandıracak olan Tencent, bakalım bizlere neler sunacak?

PUBG Mobile 1.0

PUBG Mobile 1.0 ile gelecek olan yenilikler

Oyunun kalitesini tamamen yükseltmek için yeni teknolojiler eklenecek.

Ana Lobi ışıkları ve ortamlarının yanı sıra ikonik ortamları da dahil olmak üzere oyuncuların karakterlerinde iyileştirmeler yapılacak.

Parçacıklar, duman, hava patlamaları, namlu flaşları ve dürbün etkileşiminin eklenmesi her çekimi daha gerçekçi hale getirilecek.

En büyüleyici battle royale deneyimi için optimize edilmiş paraşütle atlama, depar atma, fırlatma ve diğer önemli eylemler oyuna eklenecek.

Aydınlatma sistemlerine ve doku kalitesine yapılan yükseltmeler bitki örtüsüne, gökyüzüne ve suya hayat verir. Daha gerçekçi bir his ve yüksek kaliteli bir deneyim sağlamak için modeller ve doku kalitesi geliştirilecekt

Etkileşimler, görseller, hareketler ve ses efektleri kalitesi iyileştirilerek kullanıcı arayüzü ve etkileşimli deneyimler tamamen elden geçirilecek.

Arayüz, bazı görsel teknoloji unsurları eklerken gözleri yormayacak şekilde ayarlandı.

Şafak Camgöbeği, duman grisi, umut beyazı ve zafer sarısı renk tonları, oyunculara sabahın şafağı, başarısızlıktan sonra yeniden doğuş ve çığır açan bir eureka anından sonraki ihtişam tasarım konseptlerini iletmek için seçildi.

Yalnızca PUBG MOBILE için yenilikçi çoklu ekran geçiş modu, oyuncuların istediklerini bulmalarını kolaylaştırarak onlara daha rafine ve yükseltilmiş kontroller sunulacak.

Oyunlar, topluluk ve satın almalar, oyuncular için hızlı ve kolay erişim sağlayan ve basit ve temiz bir arayüz oluşturarak oyuncuların gerekli işlevleri hızlı bir şekilde bulmalarına yardımcı olacak şekilde 3 farklı alana ayrılacak.

Ek olarak, oyuncular daha rahat işlemler ve kullanıcı deneyimi için kendi düzenlerini özelleştirebilecek.