LG V40 ThinQ Avrupa’da satışa çıkıyor

LG V40 ThinQ

LG’nin geçtiğimiz Ekim ayında bazı ülkelerde satışa sunduğu amiral gemisi modeli V40 ThinQ sonunda Avrupa’da da raflardaki yerini alacak. İşte LG V40 ThinQ Avrupa çıkış tarihi.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan LG, ilk üç ana kameraya sahip modeli V40 ThinQ’i geçtiğimiz Eylül ayında tanıtmıştı. Güney Koreli teknoloji devi amiral gemisi modelini tanıttıktan yaklaşık olarak 1 ay sonra satışa sundu. Ekim ayında bazı ülkelerde raflardaki yerini alan LG V40 ThinQ, Avrupa’da dolayısıyla da Türkiye’ye satılmıyordu.

LG V40 ThinQ Türkiye’ye geliyor

LG son amiral gemisi modelini Avrupa’da satışa sunmak için harekete geçti. Güney Koreli şirket, V40 ThinQ’i Avrupa’da satmak için gerekli olan sertifikaları almaya başladı. LG geçtiğimiz gün kablosuz şarj için gerekli olan sertifikayı edindi.

Henüz Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisi modelini eski kıtada ne zaman satışa sunacağı belli değil. Fakat önümüzdeki günlerde Avrupa için bir lansman tarihinin açıklanması bekleniyor. Muhtemelen bu lansman esnasında fiyat ve çıkış tarihine ilişkin detaylar da belli olcaktır.

LG V40 ThinQ, Avrupa’dan sonra ülkemizde de raflardaki yerini alabilir. Malum, LG genelde Avrupa’da sattığı modellerini Türkiye’de de kullanıma sunuyor. Elbette henüz net bir bilgi olmadığından kesin hükümlerle konuşmak doğru olmayacaktır.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. LG V30 Plus ülkemizde 2900TL civarında, LG G7 ThinQ ise 3500TL civarında fiyatlardan satılmakta.

ABD ve Çin arasındaki ateşkes Apple’ı rahatlattı