Android Wear İçin Lollipop Güncellemesi Yolda

Android Wear 2.0 Çok Yakında Ortaya Çıkabilir

Geçtiğimiz günlerde akıllı saat kullanıcılarıyla buluşan Android 5.0 Lollipop’un önümüzdeki dönemde Anroid Wear kullanıcılarına da sunulması bekleniyor.

Google’ın geçtiğimiz ay resmi olarak tanıttığı yeni mobil işletim sistemi Android 5.0 Lollipop, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen yeni Nexus cihazlarla birlikte kullanıcılarla buluştu. Android kullanıcıları tarafından merakla beklenen Android 5.0 Lollipop akıllı telefon pazarında yavaş yavaş yayılmaya devam ederken, işletim sisteminin akıllı saat versiyonu hakkında da ilk detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Android-Wear-2.0

İnternet devi Google tarafından giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirin ve kısa sürede akıllı saat pazarını ele geçirmeyi başaran Android Wear işletim sistemi, çok yakında Lollipop güncellemesine kavuşacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni bir güncelleme sayesinde GPS desteği gibi önemli özelliklere kavuşan Android Wear, Lollipop güncellemesi sayesinde bu özelliklere yenilerini ekleyecek. Yeni güncelleme sayesinde işletim sistemine eklenecek özellikler arasında güncellenmiş OK Google, yeni ekran parlaklığı seçenekleri, yazıları büyütme imkanı ve detaylı batarya yönetimi yer alacak.

Snapchat Güvenlik Sorunlarını Gidermeye Çalışıyor