Sony Xperia Z3 ve Z2 Android 5.0’a Kavuşuyor

sonby xperia z3

Sony’e yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler, Sony Xperia Z3 ve Z2 kullanıcılarının Android 5.0 Lollipop’a çok yakında kavuşacağını gösterdi.

Google’ın geçtiğimiz yılın sonunda resmi olarak tanıttığı ve Nexus 6’nın piyasaya sürmesiyle birlikte kullanıcılarla buluşanan Android 5.0 Lollipop işletim sistemi geçtiğimiz aylar boyunca birçok akıllı telefona taşınmış olsa da, birçok kullanıcının yeni işletim sistemi için meraklı bekleyişi devam ediyor. Android 5.0 Lollipop için bekleyişleri süren bu kullanıcıların başında ise Sony Xperia Z3 ve Xperia Z2 sahipleri geliyor.

sonby-xperia-z3

Japon teknoloji devi Sony‘nin amiral gemisi akıllı telefonları için yeni Android sürümünü geçtiğimiz ay yayınlaması bekleniyor olsa da, beklenen güncelleme bir türlü yayınlanmadı. Ancak firmaya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler, Sony Xperia Z3 ve Z2 kullanıcılarının daha fazla beklemeleri gerekmeyeceğini gösterdi.

Vodafone Avustralya’nın internete sızdırılan belgeleri sayesinde elde edildiği söylenen bu bilgilere göre, Xperia Z3 ve Z2 için test aşaması bir süre önce başlayan Android 5.0 Lollipop, önümüzdeki günlerde kullanıcılara sunulmaya başlanacak.

Lenovo’nun Android 5.0 Telefonları Ortaya Çıktı