Watch Dogs İçin Yeni Ek Paket Duyuruldu

Watch Dogs İçin Yeni Ek Paket Duyuruldu

Watch Dogs için yeni güncellemeler ve indirilebilir içerikler hazırlamaya devam eden Ubisoft, Bad Blood adını taşıyan üçüncü ve son ek paketi duyurdu.

Assassin’s Creed ve Splinter Cell gibi başarılı serilerinin yapımından sorumlu olan Ubisoft stüdyosu tarafından geliştirilen Watch Dogs, E3 2012 kapsamında ilk kez gösterildiği andan itibaren oyun dünyasının ilgisini çekmeye başardı. 2014’ün en merak edilen oyunları arasında yer alan Watch Dogs, nihayet geçtiğimiz aylarda piyasaya sürüldü ve oyunseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Watch-Dogs-Bad-Blood

Oyunseverlere sunduğu detaylı açık dünya sayesinde ön plana çıkan Watch Dogs, gördüğü bu yoğun ilgi sayesinde Ubisoft’un en hızlı satan oyunu oldu ve kısa süre 8 milyondan fazla kopya satmayı başardı. Watch Dogs’u ilgiyle karşılayan bu kullanıcıları memnun etmek için oyun piyasaya sürüldüğü günden beri sıkı bir çalışma yürüten Ubisoft, bugüne kadar birçok güncellemenin yanı sıra iki tane de indirilebilir ek paket hazırladı.

Hazırladığı bu ek paketler sayesinde Watch Dogs‘ta yer alan açık dünyayı daha kapsamlı ve eğlenceli bir hale getirmeyi başaran Ubisoft, oyun için hazırladıkları üçüncü ve son indirilebilir ek paketin bu ay içerisinde kullanıcılara sunulacağını duyurdu. Kullanıcılara ana hikayede de yer alan T-Bone Grady karakterini kontrol etme şansı tanıyacak olan bu yeni paket, Bad Blood adını taşıyacak ve 30 Eylül’de yayınlanacak.

Nokia Lumia 830′dan Yepyeni Görüntüler