Android Mesajlar Web sürümü çıktı!

Android Mesajlar

Android Mesajlar uygulaması artık PC üzerinden de resmi olarak kullanılabiliyor. Android Mesajlar Web sürümü sayesinde artık mesajlarınızı PC ve Mac üzerinden gönderebilirsiniz.

Google’ın Android telefonlarında yer verdiği Android Mesajlar uygulaması bugün Web sürümüne kavuştu. Uzun bir süredir üzerinde çalışılan Web sürümü, herkesin beğenisine sunulmuş durumda. WhatsApp Web gibi çalışan Mesajlar uygulaması, QR kod ile girişe izin veriyor.

Android Mesajlar Web’e geldi!

Messages.android.com sitesi üzerinden hizmet veren uygulamanın kullanımı çok kolayı. Android telefonunuzdan Mesajlar uygulamasını açın. Diğer seçenekler menüsünden Mesajlar Web seçeneğine tıklayın. PC ekranında açık olan QR kodu Mesajlar uygulamasına taratın.

Android’e dava açılıyor! Peki neden?

Bu işlemleri yaptıktan sonra Mesajlar uygulamasını PC’den kullanmaya başlayabilirsiniz. Unutmadan belirtelim, telefonunuzudaki Mesajlar uygulamasının güncel olduğundan emin olmanız gerekiyor. Mesajlar uygulamasını Google Play Store üzerinden güncelleyebilirsiniz.

Android Mesajlar

Son olarak Mesajlar uygulamasından mesaj almak ve göndermek için PC ve telefonunuzun aktif internet bağlantısının olması gerektiğini belirtelim. Aksi durumda WhatsApp Web’de olduğu gibi Mesajlar Web sürümü de çalışmayacaktır.

Eğer telefonunuzda Google’ın geliştirmiş olduğu mesajlar uygulaması bulunmuyorsa; uygulamayı buradan indirebilirsiniz. Mesajlar uygulamasının iMessage gibi sadece kendi ekosistemine özel olduğunu belirtelim. iOS‘in kapalı yapısından dolayı Google’ın mesajlar uygulaması maalesef ki App Store’a hiç bir zaman gelmeyecek.


Yorumlar kapatıldı.