Xiaomi Mi Max 3 özellikleri kesinleşti

xiaomi mi max 3 özellikleri

Xiaomi’nin phablet kategorisindeki yeni modeli TENAA’da ortaya çıktı. Böylece Xiaomi Mi Max 3 özellikleri de kesinleşmiş oldu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Xiaomi geçtiğimiz ay phablet kategorisindeki yeni modeli Mi Max 3’ü doğrulamıştı. Önümüzdeki ay raflardaki yerini alması beklenen telefon geçtiğimiz gün Çin’in sertifikasyon kurumu TENAA’da ortaya çıktı. Böylece Xiaomi Mi Max 3 özellikleri de kesinleşmiş oldu.

Xiaomi Mi Max 3 özellikleri netleşti

Ülkemizde de oldukça popüler olan Mi Max serisinin yeni üyesi, önümüzdeki ay satışa sunulacak. Mi Max 3’ün satışa sunulmadan önceki son durağı ise Çin’in serfitikasyon kurumu TENAA oldu.

TENAA’da yer alan rapora göre, Xiaomi Mi Max 3 özellikleri itibariyle orta segmente hitap eden bir model. Gücünü 1.8GHz hızında çalışan 8 çekirdekli bir işlemciden alacak olan telefon sistemini 3GB, 4GB ve 6GB RAM ile destekleyecek. Kullanıcıların seçtiği RAM kapasitesine göre, telefonun dahili depolama alanı da 32GB, 64GB ya da 128GB olabilecek.

xiaomi mi max 3 özellikleri

Telefonun arka tarafında 12MP’lik iki kamera yer alacak. Ön yüzde ise 8MP’lik selfie kamerası bulunuyor.

Xiaomi MIUI 10 çıktı! İndir!

176.15 x 87.4 x 7.99 mm ölçülerinde ve 221 gram ağırlığında olan Xiaomi Mi Max 3, kutudan ilk çıktığında Android Oreo 8.1 ile çalışacak. 5400 mAh kapasitesinde bir bataryadan beslenecek olan telefonun 2160 x 1080 piksel çözünürlüğünde 6.9 inçlik ekran ile gelmesi bekleniyor.