Motorola Moto G4 Plus’ın İlk Görüntüsü Sızdırıldı

Motorola Moto G4 Plus 2

Motorola’nın yakında tanıtacağı iki telefondan biri olan Motorola Moto G4 Plus’ın ilk görüntüsü sızdırıldı. Bu görüntüde telefon net bir şekilde görülüyor.

Bildiğiniz gibi Motorola çok yakında iki yeni akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 4.nesil Moto G ve Moto G4 Plus’tan oluşan bu yeni telefonlar hakkında ilk bilgiler birkaç gün önce ortaya çıkmıştı. Bu bilgiler sayesinde telefonların teknik özellikleri belli olmuş, ancak herhangi bir görüntü olmadığı için tasarımları belirsiz kalmaya devam etmişti. Ancak bu durum pek uzun sürmedi. En azından Motorola Moto G4 Plus için. Yeni Moto G hala net bir şekilde görülememiş olsa da, bugün internete sızdırılan görüntüler sayesinde Moto G4 Plus ilk kez net bir şekilde görüldü.

Motorola_Moto_G4_Plus

Telefonlarla ilgili sızıntılarıyla bilinen evleaks hesabının sızdırdığı bu yeni görüntü, telefonun tasarımını net bir şekilde gösteriyor. Ayrıca daha önce sızan bilgiler sayesinde telefonun teknik özellikleri hakkında da bazı detaylar biliniyor. 5.5 inç ekran boyutuna sahip telefon, hafıza kartı ile yükseltilebilen 16GB depolama alanına sahip. Telefonun arka kamerası 16MP olacak. Ön kameranın kaç MP olduğu belli değil ama LEF flash özelliği olacağı biliniyor. Bunun yanı sıra yeni sızdırılan görüntü ile birlikte telefonun parmak izi sensörüne de sahip olacağı kesinleşti.