Huawei Ascend D3’ten Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Huawei Ascend D3ten Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Huawei tarafından Eylül ayında tanıtılması ve bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen Huawei Ascend D3’ten yeni görüntüler internete sızdı.

Çinli telefon üreticisi Huawei‘nin bu yıl içerisinde piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni akıllı telefonların başında Huawei Ascend D3‘ün geldiği, bir süredir biliniyordu. Huawei yeni akıllı telefonu hakkında bugüne kadar pek bir detay paylaşmamıs olsa da, telefon hakkında ilk detaylar ve telefondan ilk görüntüler internete sızmaya başladı.

Huawei_Ascend_D3

Huawei Ascend D3‘ün internete sızan yeni görüntülerine bakıldığında, telefonun HTC One Max’e benzer bir dış tasarımla piyasaya sürüleceği görülebiliyor. Ancak söz konusu donanımsal özellikler olduğunda Ascend D3, HTC One Max’ten ayrılıyor. Şu ana kadar internete sızan bilgilere göre Huawei Ascend D3’ün donanımsal özellikleri arasında 5 inç dokunmatik ekran, sekiz çekirdekli Kirin 920 işlemci ve parmak izi tarayıcısı yer alıyor. Ascend D3 şu ana kadar Huawei tarafından resmi olarak duyurulmamış olsa da telefonun Eylül ayında düzenlenecek olan IFA 2014 kapsamında görücüye çıkarılması bekleniyor.

Huawei_Ascend_D3 (3)

Samsung 4 Yeni Galaxy Telefonu Piyasaya Sürdü