Amazon bir bulut hizmeti olan Bedrock’u tanıttı

https://donanimgunlugu.com/oneplus-open-inceleme-videosu-351119

Amazon, üretici yapay zeka kervanına katılıyor. Bedrock AI araçlarını kullanmasına ve özelleştirmesine olanak tanıyan, şirketin Amazon Web Services (AWS) için sunduğu yeni API’si olarak tanıtıldı. İşte detaylar.

Bunu, işletmeleri ve geliştiricileri hedefleyen OpenAI ChatGPT ve DALL-E 2’ye bulut tabanlı ve yapılandırılabilir bir alternatif olarak düşünün. AWS müşterileri, metin istemlerine dayalı olarak yazmak, sohbet botları oluşturmak, metin özetlemek, görüntüleri sınıflandırmak ve daha fazlasını yapmak için Bedrock’u kullanabilir. Ek olarak, işletmeler ve geliştiriciler, CNBC’ye göre Amazon’un modelleri eğitmek için kullanılmayacağını söylediği girdiye dayalı olarak modellerin nasıl çalıştığını özelleştirebilir. Bu, (teorik olarak) hassas verileri giren işletmeler için çok önemli bir gizlilik endişesini giderecek.

Amazon bir bulut hizmeti olan Bedrock'u tanıttı

Şirket, sunulan AI modelleri yelpazesini müşterilere esneklik sağlamanın bir yolu olarak görüyor. Şirketin açıklaması şu şekilde: “Bedrock’un sunucusuz deneyimiyle hızla başlayabilir, FM’leri kendi verilerinizle özel olarak özelleştirebilir ve aşina olduğunuz AWS araçlarını ve yeteneklerini (Amazon SageMaker ile entegrasyonlar dahil) kullanarak uygulamalarınıza kolayca entegre edebilir ve dağıtabilirsiniz.

Şirket CEO’su Andy Jassy Perşembe günü CNBC’ye verdiği demeçte, “Çoğu şirket bu büyük dil modellerini kullanmak istiyor, ancak gerçekten iyi olanların eğitimi milyarlarca dolar ve uzun yıllar alıyor ve çoğu şirket bunu yaşamak istemiyor” dedi. “Yani yapmak istedikleri şey, zaten büyük ve harika olan temel bir model üzerinde çalışmak ve ardından onu kendi amaçlarına göre özelleştirme yeteneğine sahip olmak. Ve Bedrock bunu sunacak”

OnlyFans yeni içeriklerle zenginleşiyor! Artık sadece porno içerikleri yok!