LG G3 Mini Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

LG G3 Mini Gün Yüzüne Çıktı

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan LG G3’ün mini versiyonu LG G3 mini hakkında ilk detaylar ve telefonun donanımsal özellikleri internete sızdı.

Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G3‘ü 27 Mayıs’ta düzenlediği etkinlikle resmi olarak tanıttı ve bir sonraki gün kendi ülkesinde satışa sundu. LG G3 henüz resmi olarak tanıtılmış olsa da, LG Electronics’in telefonun mini versiyonu üzerinde çalıştığı uzun süredir konuşuluyordu. Geçtiğimiz aylarda teknoloji dünyasının gündemini sıklıkla meşgul eden LG G3 mini, dün internette yayınlanan bilgilerle gün yüzüne çıktı.

LG_G3_Mini

LGD722 model numarasıyla internette görülen LG G3 mini‘nin donanımsal özellikleri hakkında ilk detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. 4.5 inç ekranla piyasaya sürülmesi beklenen telefonun donanımsal özellikleri arasında 1.2GHz dört çekirdekli işlemci, 8 GB dahili hafıza ve microSD desteğinin yer alacağı iddia ediliyor. Hafızanın microSD desteğiyle kaç GB’a kadar yükseltilebileceği veya telefonun kaç GB RAM’e sahip olacağı ise henüz bilinmiyor. Bahsi geçen LGD722 model numaralı versiyonun Avrupa ülkelerinde satışa sunulacağı ve diğer pazarlar için hazırlanan LG G3 mini‘lerin farklı model numaralarına sahip olacağı söyleniyor.

Başlat Menüsü Windows 9′da Geri Dönecek