Alita Battle Angel hayal kırıklığı yarattı!

alita

 Sinema dünyasının zirvesinde yer alan Avatar ve Titanic gibi yapımlarda imzası bulunan James Cameron’ın son projesi Alita Battle Angel hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Yapımcı koltuğunda James Cameron’ın yer aldığı Alita Battle Angel gişe rakamlarıyla hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Cameron’ın Avatar 2’yi ertelemesine neden olan Alita Battle Angel vizyona girdiği günden bu yana beklentilerin gerisinde bir gişe performansına imza attı.

Geçtiğimiz hafta sonu How to Train Your Dragon The Hidden World’ün ardından 12 milyon dolarlık hasılatla 2. sırada yer alan Alita Battle Angel, dünya genelinde hala 300 milyon dolarlık hasılata ulaşabilmiş değil. Muhtemelen filmin ulaşacağı maksimum hasılatta 300 milyon dolar seviyesinde olacak.

Geçen haftanın en çok izlenen filmleri

Alita Battle Angel’in ikinci sırada yer aldığı haftada How to Train Your Dragon The Hidden World 55. 527 milyon dolarla açılış haftasında ilk sırada yer aldı.

The LEGO Movie 2 The Second Part ise 3. hafta sonunda 10.015 milyon dolarlık hasılatla üçüncü sırada kendisine yer bulabildi. Fighting with My Family 8.012 milyon dolarlık hasılatıyla dördüncü sırada yer alırken Isn’t It Romantic ise 7. 51 milyon dolarla en çok izlenen filmler listesinde 5. sırada yer aldı.

Bu arada en iyi film dalında Oscar kazanan Green Book ise 10. hafta sonunda 2.088 milyon dolarlık hasılata imza attı. Filmin toplam hasılatı ise 144 milyon dolar.

En iyi Selfie çeken telefonlar için tıklayın