Alien Earth’ten İlk Video Geldi

alien earth 1

Merakla beklenen Alien Earth dizisinin teaser videosu yayınlandı. Videoyla birlikte dizinin yayın tarihi de belli oldu. Lafı daha fazla uzatmadan detaylara birlikte bakalım.

Uzun zamandır bilinen ama hakkında çok az bilgi bulunan Alien Earth dizisi yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Dizinin ilk teaser videosu paylaşıldı. Tadımlık diyebileceğimiz kısa videoda Güneş’in doğuşu ve Dünya’nın görüntüsü Xenomorph’un kafasına yansıyor. Xenomorph saldırmak için ağzını açıyor ve video bu sırada bitiyor. Video sonundaki açıklamaya göre dizi 2025’te Hulu’da yayınlanacak. Bunlar dışında başka bir ayrıntı daha yok.


Variety geçtiğimiz temmuz ayında FX’in patronu John Landgraf ve dizinin senaristi Noah Hawley’le bir röportaj gerçekleştirdi. Landgraf projeye iyimser baktığını ve yüksek potansiyel taşıdığını söylerken, dizinin başarılı olması halinde Noah Hawley’in en az iki sezon daha yazmasını istediğini belirtti.

alien earth

Noah Hawley de ilk sezonun prodüksiyon aşamasının tamamlandığını ve görsel efektlere geçtiklerini açıkladı. Hawley sözlerine şu şekilde devam etti: “Çok büyük bir dizi. Onunla zaman geçirmek harika. Herhangi bir projenin ilk yılında zaman açısından duvara karşı olmadığınızı hissetmek istersiniz. Yaklaşık 8 saatlik yönetmen kurgusunun bir kısmını izledim ve sinematik yönden ne olmak istediğini anlamaya çalışıp, sürece dahil oldum. Bu kısım dizi yapmanın en sevdiğim noktalarından biri”

Alien Earth ilk kez 2020’de duyuruldu. Dizi isminden de anlaşılacağı üzere Dünya’da geçiyor. Prometheus’un birkaç sene öncesini, 1979 yapımı ilk filmden de 30 yıl öncesini ele alıyor. Dizinin kadrosunda Sydney Chandler, Timothy Olyphant, Samuel Blenkin, Essie Davis, Adarsh Gourav gibi oyuncular var.

Until Dawn Remake’in Yapımcısından Kötü Haber Geldi