Alice in Borderland ikinci sezonu için Netflix’ten onay geldi

Alice in Borderland ikinci sezonu için Netflix'ten onay geldi

Netflix’de yayınlanan Japon dizisi Alice in Borderland ilk sezonuyla hala adından söz ettiriyor. Etkileyici ilk sezonunun ardından hayranlar potansiyel bir ikinci sezonu merak etmeye başladılar. İyi haber Netflix’ten geldi. Haro Aso’nun popüler manga serisine dayanan dizisi resmi 2. sezon onayını aldı.

Bir mangadan uyarlama olan Netflix dizisinin 2.sezonunun olup olmayacağı sorusu netleşti. 10 Aralık 2020‘de Netflix Türkiye‘de yayınlanmaya başlayan yeni Netflix orijinal dizisi Netflix Japonya yapımı. Toplam 8 bölümden oluşan dizinin yönetmenliğini Sato Shinsuke yapıyor. Senaryo ise Kuramitsu Yasuko’ya ait. Aksiyon, Gerilim, Korku ve Fantastik türünde yer alan dizinin orjinal adı ise Imawa no Kuni no Alice. Dizinin oyuncu kadrosunda Tsuyoshi Abe, Shô Aoyagi, Aya Asahina, Nobuaki Kaneko, Keita Machida ve Ayame Misaki gibi isimler yer alıyor.

Alice in Borderland ikinci sezonu için Netflix'ten onay geldi

Dizide üç arkadaş hayatta kalmak için ölümcül bir oyun oynamak zorunda oldukları Tokyo’nun paralel bir versiyonunda kendilerini buluyorlar. Bir bilgisayar oyuncusu ile iki arkadaşı koşarak Tokyo’daki bir umumi tuvalete giriyorlar. Dışarı çıktıklarında şehri bomboş buluyorlar. Ancak gençler Bu distopik senaryoda üç arkadaş hayatta kalmak için bir dizi acımasız oyuna katılıyor.

Dizinin ilk sezonunun ardından Manga serisi ile ilgili Google aramaları, dünya genelinde zirveye ulaştı. Dizi, Asya genelinde ve Asya dışında oldukça popüler hâle geldi. Almanya, Fransa, Portekiz, Avusturya ve Yunanistan gibi ülkelerde Top 10 listelerine girdi. Toplamda yaklaşık 40 ülkede/bölgede Top 10 listelerinde yer aldı.

Netflix, İstanbul ofisi için ofis yöneticisi arıyor!