Netflix, İstanbul ofisi için ofis yöneticisi arıyor!

Netflix, İstanbul ofisi için ofis yöneticisi arıyor!

Netflix, İstanbul ofisi için ofis yöneticisi arıyor. Şirket, başvuruyla ilgilenen adayların benzer pozisyonda en az 5 yıl deneyime sahip olması gerektiğini belirtti.

Dünyanın en popüler dijital yayın platformu olan Netflix, ülkemizde de en popüler platform. Şirket, aralık ayının başlarında gerçekleştirdiği açıklama ile Türkiye’de ofis açma kararı verdiklerini duyurmuştu. Netflix Kurucusu ve eş CEO’su Reed Hastings konuyla ilgili: “Muhteşem bir şehir olan İstanbul’da ofis açacak olmak bizi gururlandırıyor.” Türkiye’ye yönelik bağlılığımızı net bir şekilde ortaya koyan bu karar, dünyanın dört bir yanında keyifle izlenecek daha fazla Türk yapımı üretmemize katkı sağlayacak. Türkiye’deki 3 milyonu aşkın üyemize ve tüm paydaşlarımıza destekleri için teşekkür ederiz.” demişti.

Netflix, İstanbul ofisi için ofis yöneticisi arıyor!

Netflix, İstanbul ofisi için resmi web sayfasında iş ilanı yayınladı. Hem LinkedIn üzerinden hem de direkt kendi web sitesi üzerinden iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Sadece Ofis Yöneticisi unvanıyla 5 yıl tecrübeniz olması gerekiyor. Netflix, söz konusu iş ilanının açıklamasında şu sözleri kullandı. “Netflix genişledikçe, en iyi ve en parlak yetenekleri aramaya devam ediyoruz”. Şirket, ekibine katılacak yöneticinin görevliyle ilgili olarak “EMEA’daki (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) genişlememizi desteklemek için deneyimli bir yönetici arıyoruz. EMEA Kurumsal Gayrimenkul, İşyeri ve Güvenlik ekibinin bir parçası olacak kişi, İstanbul’daki ofis yöneticisi kilit bir rol oynayacak” sözlerini kullandı. Söz konusu iş ilanına erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir Telegram botu Facebook kullanıcılarının numaralarını satıyor