Akıllı Telefonda 64 bit Devri

1377445203 pageakilli telefon piyasasinin en iyisi hangisi533798798

Yeni nesil akıllı telefonlar 64 bit olarak piyasaya çıkacaktır. Bunun ilk atılımını Apple firması, İphone 5S modeliyle gerçekleştirdi. Ancak satışa sunulduğunda piyasada tek 64 bit işlemcili akıllı telefon ürünü niteliğinde olması uzun sürmeyecek gibi. Çünkü Samsung firması da, kısa zaman sonra 64 bit akıllı telefonunu piyasaya süreceğini açıkladı.

Gördüğümüz kadarıyla devlerin arenasında kapışma büyük hızıyla devam etmektedir. Birbrilerini geçmek adına kaybedecek zamanları yok. Birinin sunduğu bir farklılık diğeri tarafından hemen klonlanıyor adeta. Ama yinede birbirlerinden bir farkı olmalıdır bu devlerin. Bu fark sadece isimlerinde kalmamalı, bu nedenle daha farklı özellikte ürünlerle piyasaya çıkarak, müşteri ihtiyaçlarına, zevklerine cevap vermeliler. Apple karşısında en büyük firma Samsung olarak beliriyor. Sıkı takibat içerisinde rakibinin atılımlarını izliyor. Kendi yeniliklerini stratejilerini belirliyor. 64 bit yeni nesil açıklaması yaparak, akıllı telefon piyasasında ki, değişimi haber veriyor.

1377445203_pageakilli-telefon-piyasasinin-en-iyisi-hangisi533798798

Peki sırada kim var. LG, HTC, SONY, Huawei devleri de, üretimlerinde bir değişime gideceklerdir. Bunu yapmazlarsa akıbetleri kuşkusuz, Nokia, Panaconic veya Motorola gibi olabilir. Bu şirketler piyasaya kendilerini uyarlayamadıklarından silinip, gittiler akıllı telefon piyasasından. Kimi de, başkalarınca satın alınarak tutunmaya çalışıyor. Yeni nesil Android sistemi de, bunu gerektiriyor. Çünkü Google firmasının farklı bir ad kullanarak, piyasaya sürdüğü Android 4.4  Kit Kat sadece 64 bit akıllı telefonlarca destekleniyor.

Daha yeni teknolojik tasarımlarla karşılaşmaya az kaldı. Zamanla beraber teknolojik hareketlilikte akıyor ve değişiyor. Bizi bekleyen pek fazla değişiklikler var. Belki d, akıllı telefonlar artık tarih olacaklar. Çünkü yanımızda bir cihaz taşımak, bu cihazın büyük olması, giderek sıkıntılı bir hal aldı. Bunun yerine işlemlerin daha küçük bir cihazdan, mesela akıllı saatlerden yapılacağı, istediğiniz videoların geniş ekranlarda izlene bileceği bir teknoloji geliyor. Bu teknolojik yeniliklerin seneler sonra yapacağı dönüşümlere de, burada yer vermeye çalışacağız.