LG G PAD 8.3 Tablet Bilgisayar

LG G Pad 8.3 02201308302020377471

Tablet dünyasında ki yeniliklerin, PC dünyasına ağır darbe vurduğunu IDC uluslar arası anket firması açıklamıştı. Giderek, üretimlerin tabletler üzerinde yoğunlaştığını açıklaya biliriz. LG firmasının G Pad 8.3 tablet bilgisayarı da, PC dünyasına vurulan bir başka darbedir.

Metalin üzerine sert plastiğin kaplandığı, şık ve lüks bir model olan LG G Pad 8.3 tablet bilgisayar, avucunuzun içerisine tam oturarak, tek elle kullanım deneyiminde çok etkili bir tablettir. 338 gram ağırlığında olan tablet, 8.3 inçlik ekranıyla, sizlere video keyfinin inanılmaz bir görsellikte sunmaktadır. İnternette dolaşmanı ve video izlemenin alışkanlık haline geldiği çağımızda, LG G Pad 8.3 tablet bilgisayar bu deneyimlerin farkında olarak tasarlanmış, mükemmel bir görselliktedir. Ses ve güç düğmelerine sol üst köşeden kolayca ulaşabileceğiniz tablet, pratikliğiyle rakiplerine fark atıyor.

LG-G-Pad-8.3_02201308302020377471

Çift hoparlör sistemine sahip olan tablet güçlü bir ses donanımına sahip. Video veya film izlerken istenilen ses düzeyinde rahat duyum sağlıyor. Ayrıca cihazın hafızası micro SD ile arttırılabiliyor. Bu tablet akıllı telefonlarda olduğu gibi, herhangi bir yere koyduğunuzda tableti, eğer video izliyorsanız ses seviyesini kendiliğinden yükseltiyor. Ayrıca Bu tablette Q Pair uygulaması bulunuyor. Bu uygulama sayesinde sahip olduğunuz Jelly Bean akıllı telefonunuz tablet ile eşleşiyor. Böylece akıllı telefonuza gelen herhangi bir ileti tabletinizde gözüküyor. Tablet üzerinden böylece gerekli işlemleri yapabiliyorsunuz. Sosyal ağlardan gelen her türlü mesajınızı bu şekilde, tabletinizden yönlendire biliyorsunuz.

Q slide özelliği de, uygulamaları pencere şekline dönüştürmektedir. Böylece arka planda başka bir uygulamayı aktif tutabiliyorsunuz. Kemara durumuna gelince arkasında 5 mega piksel bir kameraya sahiptir. Ön kamerası ise, 1.3 mega pikseldir. İşlemci olarak ise iyi bir durumda diye biliriz. SnapDragon 600 işlemciye sahip tablet gayet başarılı ve uzun bir pil ömrü sunmaktadır. Gayet şık ve kaliteli tablet, ucuz bir fiyat ile rakiplerinden öne geçmektedir. Sizlerde ucuz ama sağlıklı işleyen bir tablet düşünüyorsanız, LG G PAD 8.3 tablet bilgisayar size uygun bir model olabilir. Üstelik tek elle kullanma olanağını iyi bir şekilde sunuyor.