Samsung Apple’ın Gerisinde Kalmayı Hazmedemiyor!

microchip samsung

Samsung’un önümüzdeki yıllar için kullanmayı planladığı teknolojiler, gerçekten insanların merakını uyandıran cinsten! Firma bu teknolojileri kullanıcıları için mi geliştiriyor, yoksa Apple’ın gerisinde kalmak istemiyor mu?

microchip_samsung

Önümüzdeki birkaç yıl Samsung’un adını geliştirdiği yeni teknolojiler sık sık duyacağız gibi duruyor. Samsung, 64 bit işlemcili akıllı telefon çıkarmak için çalışmalara başlarken, Apple’a bende varım dedi. Apple iPhone 5S akıllı telefonunda 64 bit işlemci kullanmıştı. Samsung’un çıkaracağı Galaxy 5S 64 bit işlemcili olarak Ocak ve Şubat aylarında tanıtımı yapılacağına dair söylentiler var.

Söylentilere göre, Samsung’un ürünlerinde 64 bit işlemci kullanmasının yanında planları arasında 4K özelliğine sahip ürünler üretmekte var. Bunun 2015 yılını bulacağı tahmin ediliyor. Eğer Samsung’un planları tutarsa, Full HD yada WQHD 2560 x 1440 çözünürlüğüne sahip ekranlar üretmeye başlayacak.

Bununla beraber, Samsung’un planları katlanabilir esnek ekranlı akıllı telefonlar olduğu söylentiside bulunuyor. Bu gerçek olursa, Samsung’un üreteceği akıllı telefon birkaç defa katlanabilecek. Şirketin gerçekten katlanabilir akıllı telefonunu 2016 yılına doğru piyasaya süreceği iddia ediliyor.