Akıllı telefon fiyatları nereye gidiyor?

akıllı telefon 3

#İŞBİRLİĞİ

Hemen hemen 10 yıllık bir maziye sahip olan akıllı telefonlar artık hayatımızın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Peki akıllı telefon fiyatları nereye gidiyor?

Günümüzdeki teknoloji sektörünü göz önüne aldığımızda, en büyük payın akıllı telefon pazarında olduğunu söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Akıllı telefonların mazisini ele alsak, çok da geriye gitmemize gerek olmayacaktır. Çünkü bugün hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen bu cihazların doğuşu, günümüzden 10-15 yıl öncesine dayanmakta. Tabi ki şunu da belirtmek gerekiyor. Akıllı telefonların tarihini iOS ve Android işletim sistemine sahip telefonların piyasaya çıkışıyla eş zamanlamak gerekiyor.

Günümüzden bir 10 sene öncesine gittiğimizde karşımıza ilk iPhone modelleri çıkıyor. Tabi ki aradan geçen zaman içerisinde Apple’ın nereden, nereye geldiğini hepimiz biliyoruz. Keza iPhone’un da öyle. Artık pek çok işlemi yerimizden bile kalkmadan akıllı telefonumuz üzerinden gerçekleştirebiliyoruz.

akıllı telefon

Öyle ki insanlar artık evlerine gittiklerinde PC karşısına bile geçmez oldular. Çünkü PC başında halledebilecekleri pek çok işlemi hali hazırda her daim yanlarında bulundurdukları telefonları üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebiliyorlar.