İki Farklı LG Akıllı Saat Yapım Aşamasında

İki Farklı LG Akıllı Saat Yapım Aşamasında

Ortaya çıkan son söylentilere göre, şimdiden yapım aşamasında olan iki farklı LG akıllı saat mevcut.

Giyilebilir teknolojiler ve özellikle de akıllı saatler son dönemde hızla yükselişte ve teknoloji dünyasının yakın geleceğini fazlasıyla meşgul edecek gibi görünüyorlar. Başta Samsung ve Sony olmak üzere birçok firma kendi ürününü şimdiden piyasaya sürmüşken, Google’ın giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği Android Wear’ı geçtiğimiz ay tanıtmasıyla birlikte önde gelen bazı firmaların da bu alana dahil olacağı da ortaya çıkmıştı. Android Wear’dan faydalanarak akıllı saat geliştireceği açıklanan firmalardan biri de LG’ydi. Ancak son çıkan söylentiler gösteriyor ki yapım aşamasındaki tek LG akıllı saat bu olmayabilir.

Android_Wear_LG_Akıllı_Saat_DG

Geçtiğimiz ay yapılan açıklamayla Android Wear’ın duyurulmasının hemen ardından bu işletim sistemini kullanacak iki akıllı saat duyurulmuştu. Bunlardan biri Motorola tarafından geliştirilen Moto 360, diğeri de LG tarafından geliştirilen G Watch olacak. Ancak henüz G Watch’un duyurulmasının üzerinden çok kısa bir süre geçmişken, şimdi de farklı bir LG akıllı saat ortaya çıktı.

LG’ye yakın kaynaklardan gelen bu dedikodulara göre, LG akıllı saat pazarından oldukça umutlu ve G Watch’un hemen arkasından ikinci bir akıllı saati de piyasaya sürmek. Bahsi geçen bu ikinci akıllı saat hakkında henüz detaylar bilinmiyor ama yaz aylarında piyasaya sürülmesi beklenen G Watch’un ardından piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Waze ve Google Anlaşmasından Yeni Detaylar