HTC’nin Akıllı Saatinin Fotoğrafı Sızdı

gsmarena 001 3

HTC’nin bir akıllı saat üzerinde çalıştığı söyleniyor. Hatta bu cihazın bir fotoğrafı bile sızdı.

Akıllı telefonların oldukça popüler olmasının ardından, mobil dünyanın akıllı saatlere doğru kaydığını söylersek yanlış olmaz. Baktığımızda şuan hemen hemen herkesin giriş seviyede olsa bir akıllı telefonu var. Ancal mobil dünyanın yeni gözdeleri akıllı saatler. Halli hazırda akıllı saat üreten teknoloji devleri arasında Samsung, LG,Sony, Motorola gibi şirketler bulunuyor. Bu firmaların arasına  ortaya çıkardığı oldukça başarılı akıllı telefon modelleri ile bilinen HTC’de katılıyor.

 

htcwatch-457x640

 

Son olarak gelen sızıntı haberlere göre Tayvanlı şirket bir akıllı saat üzerinde çalışıyor. Zaten HTC’nin en büyük rakipleri Samsung ve LG akıllı saat üretirken bu alana girmemesi süpriz olurdu. Samsung ve LG’nin çoktan akıllı saatlerini ortaya çıkardıkları düşünülecek olursa HTC’nin akıllı saat konusunda geç bile kaldığını söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasını yakından ilgilendiren birçok dedikodu ve sızıntıyı ilk olarak yayan @evleaks, HTC’nin akıllı saatinin fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta gördüğümüz kadarıyla HTC’nin ilk giyilebilir cihazı olacak akıllı saatinin kare bir yüzeye sahip olacağını söyleyebiliriz. Öte yandan akıllı saatin kayışı metal gibi görünüyor ancak bu konuda HTC’nin metal görünümlü plastik kayış kullanmış olabileceği söyleniyor.

@evleaks’in ortaya çıkardığı HTC’nin akıllı saatinin fotoğrafının yalnızca bir sızıntı olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Bu da saatin her anlamda değişik bir görünüşe sahip olabileceği ihtimalini akıllara getirebilir. HTC konuyla ilgili bir açıklama yapacak mı ? Tayvanlı şirket gerçekten bir akıllı saat üzerinde çalışıyor mu ? tüm bu soruların cevabını önümüzde ki günlerde sizlere aktaracağız.

Destiny 2 Beklendiği Kadar Çabuk Çıkmayabilir