Akıllı Bileklik Görünümünde Telefon

lgon

Güney Kore merkezli dünya devi LG’den bir ilk geliyor. Akıllı bileklik görünümünde akıllı telefon..
LG‘nin yeni ürünü aslen LG G Flex ve LG G FLex 2‘ye benzerliğiyle konuşulacak. Ancak bu ürün biraz daha farklı olacak.

lg1

Çünkü akıllı bileklik görünümünde bir akıllı telefon olacak. Hatta firma bu ürünü için patent işlemlerini şimdiden başlattı.Ürünün adı D726,140 olarak biliniyor. Firma yeni bir saat ve kıvrık bir akıllı telefon ile önümüzdeki günlerde karşımıza çıkarak bizi şaşırtabilir.

lg2
Yeni cihazın tasarımı bileği saran küçük bir kemer olarak gözüküyor.Cihazın kıvrık yapısı ve kemer sayesinde giyilebilir cihaz unvanını tam anlamıyla taşıyor. Bile iyice oturuyor ve kullanıcıya güvenlik hissi veriyor. Şimdilik tasarım açısında iyi yorumlar alan cihazın ne kadar başarılı bir ürün olduğuna dair net bilgi verilemez.

lg3

LG, cihazın patentini alma aşamasında.Ancak ürünün hayata geçip geçmeyeceği ise tartışılır bir konu. Şirketin patent almasının nedeni ise ilerisi için kendine bir güvenlik sağlıyor olması.

lg4

Cihaz tasarım ve geliştirme aşamasında. Donanımsal ve teknik özellikleri hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor.Ancak LG‘nin önümzdeki yıllarda hem ön hemde arka kamerası olan bir akıllı bileklik geliştirip piyasaya sunma gibi bir hayalinin olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Facebook İddiaları Doğruladı!