Esnek ekranlı akıllı telefon Doogee geliyor

Ekran Resmi 2017 11 16 12.31.35

Gün geçmiyor ki yeni bir akıllı telefon modeliyle daha karşı karşıya kalmayalım. Hali hazırda zaten piyasada yeteri kadar akıllı telefon modeli mevcut. Fakat görünen o ki pazarda hala doyma noktasına ulaşılamamış durumda. Zira böyle olmasaydı, pazara yeni oyuncular dahil olmaz, mevcut model yelpazesi daha da genişletilmeye çalışılmazdı.

Bir kaç sene önce OLED ekranların popülarite kazanmaya başladığı dönemde LG ve Samsung kavisli hatlara sahip modellerle piyasayı yoklamışlardı. Samsung Galaxy Round isimli modelini satışa sunarken, LG ise G Flex serisi ile kendi pazar payını yaratmaya çalışmıştı. Sonuç olarak hem Samsung, hem de LG bu işin devamını getirmedi.

Doogee ile esnek ekranlı telefonlar geri dönüyor

Bu iki Güney Koreli firmanın ardından şimdi de Doogee isimli bir firma, esnek ekranlı kavisli bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor. Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Evan Blass tarafından sızdırılan görsellere bakılırsa, Doogee oldukça esnek bir yapıya sahip olacak. Aynı Samsung’un yeni amiral gemisi modellerinde olduğu gibi 18.5:9 ekran oranına sahip olması beklenilen telefonun 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanıyla geleceği söyleniyor.

Önümüzdeki yılın başlarında satışa sunulacağı belirtilen cihazın diğer teknik özellikleri ve fiyatına ilişkin pek bir bilgi yok. Dahası telefonun hangi pazarlarda satışa sunulup, hangi pazarlarda sunulmayacağı bile netlik kazanmış değil. Konu hakkında yeni gelişmeler olduğunda sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Essential Phone için Oreo betası başladı