Ajazz, benzersiz oyun faresini piyasaya sürdü

t2

Ajazz, klasik bir arabadan ilham alan benzersiz bir tasarıma ve rekabetçi oyuncular için etkileyici özelliklere sahip M259 adlı oyun faresini piyasaya sürdü.

Ajazz’ın bu yeni yeni oyun faresi, Ferrari Testarossa’nın ikonik ızgarasından ilham alan tasarımıyla geleneksel oyun farelerinden ayrılıyor. Bu eşsiz yaklaşım sadece estetik bir yenilik değil; Ajazz, magnezyum-alüminyum alaşımlı kabuğun, sızdırmaz ABS üst kapakla birleştiğinde, uzun süreli kullanım sırasında soğukluk hissini en aza indirdiğini ve yiyecek artıklarının ve sıvıların fareye girmesini önlediğini belirtiyor.

Cesur tasarımına rağmen M259, performansa öncelik veriyor. Farenin ağırlığı yalnızca 64 gramdır, bu da bir yumurtanın ağırlığına eşdeğerdir. Bu hafif yapı, hızlı hareketlere izin veriyor ve parmaklarınız daha az yoruluyor.

Ajazz

M259, hassas izleme ve yanıt verme hızı nedeniyle rekabetçi oyuncular arasında popüler bir seçim olan PixArt PAW3395 sensörle donatılmıştır ve maksimum 26.000 DPI’a sahiptir. Fare ayrıca 1KHz yoklama hızı ile hareketleriniz ile oyun içi eylemleriniz arasında minimum gecikme sağlıyor.

M259, üç modlu bağlantısıyla çeşitli kullanıcı tercihlerine hitap eder. En düşük gecikme süresi için kablolu bağlantı, karmaşık olmayan bir masaüstü kurulumu için 2,4G kablosuz bağlantı veya dizüstü bilgisayarlar ve diğer cihazlarla eşleştirme için Bluetooth bağlantısı arasında seçim yapılmasını sağlıyor.

Farenin dahili 350mAh pili etkileyici bir pil ömrü sunar. Ajazz, tek şarjla 2.4G modunda yaklaşık 54 saat, Bluetooth modunda ise 55 saat kullanım süresi beklenebileceğini iddia ediyor. Ayrıca, fare 80 milyon tıklama ömrüne sahip Huano Blue Translucent Dot mikro anahtarları kullanarak yoğun oyun oturumları için dayanıklılık sağlıyor. Şu an için sadece Çin pazarında satışa sunulan oyun faresinin fiyatı 37 dolar olarak belirlenmiş durumda, küresel pazarda ise ne zaman satışa çıkacağı şu an belli değil. Ancak yurt dışından ürünü sipariş edebilirsiniz.

Samsung, yapay zekayı akıllı ev ürünlerine entegre edecek