AirPods Pro 2 hakkında birbirinden ilginç iddialar var

#AppleToo protestosunun arkasındaki kişi şirketten ayrılıyor

Apple’ın üzerinde çalıştığı ve henüz hakkında çok fazla bilginin bulunmadığı AirPods Pro 2 hakkında çok ilginç iddialar var.

AirPods Pro 2 hakkında birbirinden ilginç iddialar var. Apple’ın kablosuz kulaklık modeli AirPods Pro‘nun yeni versiyonu olması beklenen AirPods Pro 2 hakkında, bugüne kadar sızdırılmış çok fazla bir malumat bulunmuyor. Apple’ın ser verip sır vermediği bu yeni kulaklık modeli hakkında birbirinden önemli iddialar ortaya atan isimse ünlü analist Ming-Chi Kuo oldu.

TFI Securities analisti olan ve bugüne kadar Apple ürünleri hakkında yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Ming Chi Kuo, yeni kablosuz kulaklığın yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceğini iddia etti. Bu belki de çok önemli bir bilgi değil ancak Kuo’nun iddiaları bununla sınırlı değil.

Ünlü analiste göre, Apple yeni kulaklık modeli olan AirPods Pro 2’de kökten bir tasarım değişikliğine gidecek. Bu yeni tasarımın daha çok Beats Fit Pro’yu andırması beklenirken, cihazda ayrıca Apple Lossiess Audio Codec (ALAC) özelliğinin bulunacağı iddiası da bir diğer konu.

Apple AirPods Pro 2 bu yıl gelmeyecek! İşte detaylar

AirPods Pro 2 hakkında birbirinden ilginç iddialar var

ALAC’ın ne olduğunu bilmeyen takipçilerimiz için hemen açıklayalım, bu Apple’ın kayıpsız ses teknolojisi olarak geliştirdiği ve müzik dinleme zevkini arşa çıkarmayı hedeflediği bir sistem. Ancak Bluetooth teknolojisinin her zaman için bir şeyler götürmesi, şimdilik Apple’ın ALAC’tan istediğini almasını engelliyor.

İddialar sadece kulaklığın kendisine yönelik değil. Kuo tarafından yapılan paylaşımlara göre Amerikalı teknoloji devi, kulaklığın şarj kutusunda da ufak tasarımsal değişiklikler yapacak. Ancak asıl önemli değişiklik, kutunun yerini belli etmek için ses çıkarma özelliğine kavuşması olacak. Tabi böyle bir özellik gerçekten var mı işte onu da öğrenmek için beklememiz gerekecek.

Porno filmleri en çok bu ülkeler izliyor!