AirPods Max daha ucuz bir fiyatla gelebilir!

Plastik yapılı ucuz AirPods Max üzerine çralışılıy

2021 yılına girmeden önce Apple, uzun zamandır beklenen AirPods Max premium kulaklıklarını 549 dolarlık (yaklaşık 4000 TL) şaşırtıcı bir fiyat etiketi ile piyasaya sürdü. Ancak sızıntı haberlere göre, şirket aynı ses kalitesine sahip plastik yapılı ve daha ucuza satışa sunulacak bir AirPods üzerine çalışmalara başladı.

Ürün performans ve kalite olarak şu anki haliyle kullanıcıları memnun etse de dudak uçuklatan fiyatıyla herkese hitap eden bir ürün değil. Apple, bu durumu değiştirmek için kolları sıvıyor gibi görünüyor. Ürünün ses kalitesini koruyup, üretiminde farklı malzeme kullanılması planlanıyor.

AirPods Max için plastik kullanılacak

Sızıntı haberlere bakılırsa, üzerine çalışılan AirPods da ülkemizde çok ucuza satışa sunulacağa benzemiyor. Plastik yapılı yeni AirPods Max’in 549 dolar yerine 349 dolara mal olacağı düşünülüyor (yaklaşık 2500 TL). Yeni ürün için en fazla malzemeden ödün verilecek. Alüminyum ve paslanmaz çelik kullanmak yerine daha uygun fiyatlı olan kulaklık plastik kullanılacak. Ayrıca AirPods Max piyasadaki en ağır ürün olduğundan, yeni plastik yapımı ürün daha hafif olacaktır.

Plastik yapılı ucuz AirPods Max üzerine çralışılıy

Haberi sızdıran kaynak ne yazık ki lansman hakkında belirli bir tarih vermedi, ancak ürünün üzerinde çalışıldığı bilgisini doğruladı. Premium AirPods Max özelliklerinin tümü olmasa da çoğunun daha ucuza mal olacak şekilde yenileceği düşünülüyor. Haberi sızdıran Twitter linkine ise buradan ulaşabilirsiniz.

En fazla kazanan uygulama bakın hangisi oldu: Çok şaşıracaksınız!