Advanced Warfare Zirvedeki Yerini Korudu

Call of Duty Advanced Warfare

Geçtiğimiz hafta satışa sunulan Call of Duty: Advanced Warfare, Birleşik Krallık’ta en çok satan oyunlar listesinde ilk sıradaki yerini korumayı başardı.

Oyun dünyasının en popüler FPS serileri arasında yer alan Call of Duty serisinin Sledgehammer Games stüdyosu tarafından geliştirilen yeni üyesi Call of Duty: Advanced Warfare geçtiğimiz hafta piyasaya sürüldü ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Gelecekte geçen ve kullanıcılara yenilenmiş bir Call of Duty: Advanced Warfare, Call of Duty serisinin düşüşe geçeceğini iddia eden analistleri haksız çıkarmayı başardı ve her geçen hafta bu yılın en başarılı oyunu olma yolunda adım adım ilerliyor.

Call of Duty Advanced Warfare (1)

Birleşik Krallık’ta en çok satan oyunlar listesinde uzun süredir bir numarada yer alan FIFA 15’i geçtiğimiz hafta devirmeyi başaran Call of Duty: Advanced Warfare, bu hafta da zirvedeki yerini koruyarak zoru başardı. Bu başarısı sayesinde Sledgehammer Games ve Activision’un Birleşik Krallık’ta iki hafta üst üste zirvede kalan ilk oyunu haline gelen Advanced Warfare, zirvedeki yerini korumak için önemli rakipleri geride bıraktı.

Bu yılın en iddialı oyunları arasında yer alan Assassin’s Creed Unity en çok satan oyunlar listesinde ikinci sırada yer alırken, Halo: The Master Chief Collection üçüncü sıradan listeye giriş yaptı. Geçtiğimiz birinciliği kaptıran FIFA 15 ise bu hafta dördüncü sıraya kadar geriledi.

Samsung Gear VR Yakında Kullanıcılarla Buluşacak