The Order: 1886 Haftanın En Çok Satanı Oldu

The Order 1886 Inceleme Puanlari

2015’in en merak edilen oyunlarının başında gelen The Order: 1886 oyunseverlerle buluştu ve en çok satanlar listelerinde dengeleri bozmayı başardı.

Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan God of War serisinin yapımında yer alan Ready at Dawn stüdyosu tarafından geliştirilen ve E3 2013 kapsamında Sony tarafından tanıtıldığı ilk günden beri merakla beklenen The Order: 1886, nihayet geçtiğimiz hafta piyasaya sürüldü ve beklendiği gibi oyunseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

The_Order_1886_DG

Ready at Dawn stüdyosu tarafından PlayStation 4’e özel olarak hazırlanan ve yeni nesil konsolların oyun yapımcılarına sunduğu imkanlardan tam anlamıyla faydalanan ilk oyunlardan biri olarak değerlendirilen The Order: 1886, satışa sunulduğu ilk haftada kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandı ve Birleşik Krallık’ta en çok satan oyunlar listesinin ilk sırasına yerleşmeyi başardı.

The Order: 1886’nın çıkışıyla liderliğini kaybeden Evolve en çok satan oyunlar listesinde üçüncü sıraya gerilerken, listenin ikinci sırasında Call of Duty: Advanced Warfare yer aldı. Birleşik Krallık’ta en çok satan oyunlar listesinin geri kalanını ise sırasıyla Far Cry 4, Grand Theft Auto V, FIFA 15, Minecraft: Xbox versiyonu, The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D, Minecraft: PlayStation versiyonu ve Destiny oluşturdu.

Motorola Yeni Akıllı Telefonunu Gün Yüzüne Çıkarıyor