Aralık Ayının Lideri Advanced Warfare Oldu

Call of Duty Advanced Warfare

Call of Duty serisinin yeni üyesi Call of Duty: Advanced Warfare, Aralık ayında da ABD’de en çok satan oyunlar listesinin zirvesinde yer almayı başardı.

Sadece FPS türünün değil, tüm oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Call of Duty serisinin geçtiğimiz yılın son aylarında piyasaya sürülen yeni üyesi Call of Duty: Advanced Warfare de öncüllerinin bu başarısının altında kalmayacak gibi görünüyor. Sledgehammer Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve seriyi oldukça gerçekçi bir geleceğe taşıyan Advanced Warfare, en çok satan oyunlar listelerinin zirvesinde kalmaya devam ediyor.

Call of Duty Advanced Warfare Hikaye Traileri!

Pazar araştırma şirketi NPD Group tarafından yayınlanan yeni rapor, Call of Duty: Advanced Warfare‘ın Aralık ayında da ABD’de en çok satan oyunlar listesinin ilk sırasında yer almayı başardığını gösterdi. PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak yayınlanmasının ardından yeniden hayat bulan Grand Theft Auto V listenin ikinci sırasında yer alırken, podyumdaki son yeri EA Sports tarafından geliştirilen ve özellikle ABD’de yoğun ilgi gören Madden NFL 15 kaptı.

Aralık ayında ABD’de en çok satan oyunlar listesinin geri kalanını ise sırasıyla Super Smash Bros, NBA 2K15, Minecraft, Far Cry 4, Just Dance, Destiny ve FIFA 15 oluşturdu. Öte yandan 2014’ün tamamı göz önüne alındığında ABD’de en çok satan oyunlar sırasıyla Call of Duty: Advanced Warfare, Madden NFL 15 ve Destiny oldu.

Dead Rising Serisi Film Oluyor