Advanced Warfare FIFA 15’i Devirmeyi Başardı

Call of Duty Advanced Warfare

Bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan Call of Duty: Advanced Warfare, Birleşik Krallık’ta FIFA 15’i devirerek en çok satan oyun olmayı başardı

Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Call of Duty serisinin merakla beklenen yeni oyunu Advanced Warfare, bu yılın en ilgi çekici yapımları arasında yer alıyor olsa da ön siparişler konusunda yayımcı firma Activision’un beklentilerinin altında kalmaktan kurtulamadı. Ancak Call of Duty serisini geleceğe taşıyan Advanced Warfare’in geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülmesiyle birlikte Activision’un yüzü gülmeye başladı.

Call of Duty Advanced Warfare (1)

Sledgehammer Games stüdyosu tarafından geliştirilen Call of Duty: Advanced Warfare oyunseverler tarafından ilgiyle karşılandı ve satışa sunulduğu ilk hafta en çok satan oyunlar listelerinin dengesini bozmayı başardı. Piyasaya sürüldüğü günden beri en çok satanlar listelerini domine eden ve momentumunu korumayı başaran FIFA 15’i en çok ilgi gördüğü bölge olan Birleşik Krallık’ta liderlikten devirmeyi başardı.

Yeni Call of Duty oyununun çıkışıyla liderliğini kaybeden FIFA 15 ikinci sırada kalmayı başarırken, listenin üçüncü sırasında ise bu hafta piyasaya sürülen Football Manager 2015 yer aldı. Dördüncü sırada bu yılın hoş sürprizlerinden olan Alien: Isolation yer alırken, Destiny beşinci sıradaki yerini korudu.

NVIDIA Beklentilerin Üstüne Çıkmayı Başardı