Activision Call of Duty Vanguard ile yeni bir rekor bekliyor

Activision Call of Duty Vanguard

Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri olan Call of Duty yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konuk olmaya hazırlanıyor. Peki Vanguard da diğer CoD oyunları gibi başarılı olabilecek mi?

Activision Call of Duty Vanguard ile yeni bir rekor bekliyor. Oyun sektöründeki en köklü serilerden birisi de Call of Duty diyebiliriz. Hatta FIFA ve PES’i saymazsak seri dahilinde en fazla oyunun da Call of Duty için geliştirildiğini söyleyebiliriz. Hatta CoD serisi o kadar sevildi ki bir dönem her yeni çıkan CoD oyunu bir rekoru da beraberinde getiriyordu.

Peki yeni gelecek olan CoD Vanguard ile bir rekor daha gelecek mi? Dürüst olmak gerekirse oyun için yayınlanan ilk tanıtım videoları oyun severleri etkilemiş görünüyor. Tabi ki nihai karar ilk oynanış videolarının ardından ortaya çıkacaktır.

Activision Call of Duty Vanguard ile yeni bir rekor bekliyor

Activision ise oyununa güveniyor. Bazı yetkililer Vanguard’ın yeni rekorlara yelken açacağını düşünüyorlar. Dürüst olmak gerekirse mevcut dönemde CoD Vanguard’ın rekor kırması pek de büyük bir sürpriz olmayacaktır. Zaten oyun sektörü uzun süredir doğru dürüst AAA tarzında bir yapım görmedi. Dolayısıyla Vanguard bu açıdan şanslı.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. CoD Vanguard PC, PS4, Xbox One, PS5 ve Xbox Series için çıkış yapacak. Nintendo Switch için yayınlanmayacak.

GeForce NOW kütüphanesi güncellendi!