GeForce NOW kütüphanesi güncellendi!

GeForce NOW kütüphanesi güncellendi

Oyun kavramını bambaşka bir noktaya taşıyan GeForce NOW kütüphanesini güncelledi. Peki GeForce NOW kütüphanesine eklenen yeni oyunlar hangileri? İşte konu ile ilgili detaylar.

GeForce NOW kütüphanesi güncellendi! Böylece GeForce NOW kütüphanesindeki oyun sayısı da hatırı sayılır bir şekilde artmış oldu. Tabi ki şunu hatırlatmak gerekiyor. GeForce NOW’a eklenen oyunları oynayabilmek için sadece abone olmanız yeterli değil. Bu aboneliğin yanında oyunu da para ödeyip satın almanız gerekiyor.

Fortnite’ın 7. sezonu heyecan verici, yeni bir oyun modu sunuyor. Üyeler, 17 Ağustos’ta piyasaya sürülen ve sezonun sonuna kadar kullanımda olacak “Impostors” modunu oynayabiliyor. Yepyeni bir haritada 4 ila 10 oyuncuyla “Agents” ve “Impostors” arasında maçlar düzenlenebiliyor. “Agents”, yüzde çubuğunu doldurmaya yetecek kadar 42 orijinal mini oyun görevi tamamlamaya veya elenen oyuncuları bildirirken The Bridge’deki düğmeyi kullanarak takım arasında saklanan tüm “Impostor”ları (Sahtekarları) ortaya çıkarmaya çalışıyor.

GeForce NOW ödül programı, üyelerini her zaman harika ödüllerle buluşturmayı amaçlıyor. Bu hafta, Eternal Return için özel bir görünüm ve özel ifade getiriyor. Üyeler, GeForce NOW hesap portalında Rewars (Ödüller) bölümünden yeni güncellemeler ve ödüllerle ilgili gelişmeleri öğrenmek için haber bültenine üye olabilirler.

Bu hafta GeForce NOW kütüphanesine katılan oyunların tam listesi

Greak: Memories of Azur (17 Ağustos’ta dünyayla aynı anda Steam’de)
HUMANKIND (17 Ağustos’ta dünyayla aynı anda Steam ve Epic Games Store’da)
RiMS Racing (19 Ağustos’ta dünyayla aynı anda Steam ve Epic Games Store’da)
Recompile (19 Ağustos’ta dünyayla aynı anda Steam ve Epic Games Store’da)
Yooka-Laylee (19 Ağustos’ta Epic Games Store’da haftanın ücretsiz oyunu)
The Architect: Paris (Epic Games Store)
Arid (Steam)
Road 96 (Steam ve Epic Games Store)
Wargame: European Escalation (Steam)

2021 Dacia Duster fiyatları en dip seviyede