Activision, Call of Duty: Mobile hamlesini duyurdu

Activision, Call of Duty: Mobile hamlesini duyurdu

Activision, Call of Duty: Mobile hayranlarını sevindirecek bir haber duyurdu. Bugün bir tweet’te Call of Duty: Mobile ekibi, oyunu “uzun vadede” desteklemeye devam etmeyi planladığını söyledi. İşte detaylar.

Call of Duty: Mobile’ın uzun vadeli geleceği, Microsoft’un Activision Blizzard’ı 69 milyar doların biraz altında satın alma teklifi üzerine 8 Mart’ta gündeme geldi. Oyunun geleceği ile ilgili hamleler belli değildi ancak şimdi bazı netleştirmeler gelmeye başladı. Microsoft, Birleşik Krallık Rekabet ve Piyasalar Kurumu’nun antitröst endişelerini ortadan kaldırmak amacıyla Activision’ın video oyun endüstrisindeki gücünü defalarca küçümsedi. Ancak şirket oyunlarını sevenleri hayal kırıklığına uğratmamak konusunda kararlı. Bu kapsamda şimdi Call of Duty Mobile oyunu için de destek sunmaya devam edecek.

Activision, Call of Duty: Mobile hamlesini duyurdu

Warzone Mobile’ın bu yıl çıkışı ve Call of Duty battle royale deneyimini Android ve iOS cihazlara getirmesi planlanıyor. Şirketin açıklamalarına göre belirsiz bir süre daha Call of Duty desteklenmeye devam edecek. Mobil ekipten gelen tweet, mevcut oyuncuların yatırım yapmasını sağlamayı amaçlıyor. Oyunun ömrünün ne kadar olacağına dair ayrıntıla belli değil ve Microsoft’un oyunu sonunda Çin dışında her yerde kapatacağı gibi söylentiler mevcut. Ancak, Call of Duty: Mobile’ın bir süre daha ortalıkta dolaşacağı kesin. Açıklamada, şirket “Biz … uzun vadede yeni CODM içeriği, etkinlikler ve güncellemelerden oluşan sağlam bir yol haritasıyla oyunu desteklemeye devam etmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Razer Ornata V3 oyuncu klavyesi: Mecha-membrane sayesinde hem hızlı hem sessiz