Acer’ın oyunculara yönelik tableti Predator 8 ön siparişte!

acer predator 8 tablet

IFA 2015 fuarında duyurulan Acer Predator 8 tablet bilgisayar ön siparişe çıktı. Oyunculara yönelik bir tasarıma ve teknik özelliklere sahip olan Predator 8 modelinin fiyatı ve teknik özellikleri haberimizde.

acer-predator-8-tablet

Geçtiğimiz Eylül ayında düzenlenen IFA 2015 fuarında çok sayıda yeni mobil cihaz duyuruldu. Bunlardan bir tanesi ise Acer Predator 8 tablet bilgisayar oldu. Acer, oyunculara yönelik ürünlerinin yer aldığı Predator ailesine ilk kez bir tablet bilgisayar ekledi. Şimdilik sadece ABD’de ön siparişe çıkan Acer Predator 8 tabletin fiyatı ve teknik özelliklerini sizlere aktarıyoruz.

Acer Predator 8 an itibariyle ön siparişte. Önümüzdeki hafta ürünün teslimatlarına başlanacak. Modelin ülkemizde de satışa çıkmasını bekleyebiliriz çünkü Acer, tablet modellerini Türkiye’de de satışa sunuyor. Şimdilik sadece Wi-fi destekli versiyonuyla duyurulan ürün 299 Dolardan ön siparişe sunuldu.

Acer Predator 8 genel olarak tasarımıyla zaten dikkat çeken bir tablet bilgisayar. Bunun dışında dört adet çevresel ses destekli hoparlör, tablet diğerlerinden ayıran bir özellik olarak sayılabilir. İsminden de anlaşılabileceği üzere modelde 8 inç büyüklüğünde 1920  x 1080 bir ekran bulunuyor. Bu ekranın altında ise Intel Atom Z8700 işlemci bulunuyor.  Bu işlemci 4 çekirdekli ve 1.6 GHz hıza sahip. İşlemci, Turbo Boost teknolojisi ile 2.4 GHz hıza kadar çıkabiliyor. 2 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 2 MP ön kamera, 4550 mAh kapasiteli batarya gibi detaylara sahip. Tablet Android 5.1.1 Lollipop sürümüyle kutusundan çıkacak ve Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak.

Firma IFA 2015’te aynı zamanda Acer Predator 6 akıllı telefonu da duyurmuştu ancak bu telefona ilişkin henüz bir gelişme yok.

acer-predator-8-tablet-2

iPhone 7’de beklenen 7 özellik!