Acer’dan yırtıcı bir tablet: Acer Predator Gaming 8

acer predator 8

Acer’in yeni model Oyuncu tableti Predator Gaming 8 ortaya çıktı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Acer Predator Gaming 8 şu özelliklere sahip olacak: 1.6 GHz Intel Atom x7-Z8700 yongaseti tablette yer alıyor. 2 GB Ana Bellek cihaz için yeterli görülmüş. Tablet; 32 – 64 GB Dâhili Depolama Alanları seçenekleriyle satışa sunulacak.

Tablet; micro – SD kart girişine sahip. Micro – SD kart girişi ile tabletin depolama alanını 128 GB’ye kadar arttırabilirsiniz.

Tabletin ekranı 8 inç IPS LCD paneline sahip. Acer Predator Gaming 8; “1920×1200” ekran çözünürlüğüne destek veriyor.

4 adet Stereo Hoparlör, oyunculara; Surround ses deneyimi vaat ediyor. Cihazda şimdilik Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 5.1.1 yer alıyor.

Gelecek aylarda tablet; Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 6.0 Marshmallow’u alacak. Tablet; çeşitli Oyuncu Aksesuarlarına destek veriyor.

acer predator 8

Yani bir Direksiyon ya da GamePad’i takıp kullanabilirsiniz. Bluetooth 4.0 ve microUSB 2.0 ile Wi-Fi de cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Cihaz; 8.7 mm kalınlığında ve 350 gram ağırlığa sahip. Otomatik Netleme Özelliğine sahip Arka Kamera 5 megapiksel çözünürlüğünde, 2 megapiksel çözünürlüğündeki Ön Kamera ise Selfie’ler için ideal. Tablet; 400 Dolar yaklaşık olarak 1158 TL fiyat etiketine sahip.

Mobil şube’yi müşterilerinin kullanımına sundu