Android Wear İçin İlk Önemli Güncelleme Yayınlandı

Android Wear 2.0 Çok Yakında Ortaya Çıkabilir

Giyilebilir cihazlar için geliştirilen ve kullanıcı sayısını her geçen gün arttıran Android Wear işletim sistemi için önemli bir günceleme yayınlandı.

Son dönemin hızla yükselen alanlarının başında gelen akıllı saat pazarına belki de en önemli katkıyı sağlayan, giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği işletim sistemiyle birçok firmanın bu alana girmesini kolaylaştıran internet devi Google oldu. Başta akıllı saatler olmak üzere giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği Android Wear işletim sistemini geçtiğimiz aylarda yayınlayan Google, işletim sistemi için LG Electronics, Motorola ve Samsung gibi teknoloji devleriyle birlikte çalışarak kısa sürede geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başardı.

Android_Wear_LG_Akıllı_Saat_DG

LG G Watch, Motorola Moto 360 ve Samsung Gear Live gibi popüler akıllı saatlerde kullanılan Android Wear işletim sistemi, akıllı saat alanının en üst seviyesinde kullanılıyor olsa da hızla değişen akıllı saat alanına ayak uydurabilmesi için kendisini geliştirmesi gerekiyor. Şu ana kadar kullanımında bir akıllı telefona ihtiyaç duyan Android Wear işletim sistemli cihazlar, yayınlanan yeni bir güncelleme sayesinde tek başına da yeterli olabilme adına önemli bir adım attılar. Yayınlanması birkaç gün içinde tamamlanacağı belirtilen bu önemli güncellemeyi önümüzdeki aylarda da yeni güncellemelerin takip etmesi ve işletim sisteminin gitgide kendi başına yeter bir hal alması bekleniyor.

Surface Pro 2 Satıştan Kaldırıldı