Watch Dogs’un PC’deki Sorunları Yakında Çözülecek

Watch Dogsun PCdeki Sorunları Yakında Çözülecek

Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Watch Dogs’un PC’de yaşadığı sorunları gidermek için yeni bir yamanın hazırlandığı Ubisoft çalışanı tarafından duyuruldu.

Bu yılın en merak edilen oyunlarının başında gelen Watch Dogs geçtiğimiz günlerde dünya genelinde piyasaya sürüldü ve oyunseverlerden büyük ilgi gördü. Ubisoft tarafından PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak satışa sunulan oyun kısa sürede en çok satan oyunlar listesinin zirvesine yerleşmeyi başardı. Ancak Watch Dogs‘u PC’de oynamak isteyen kullanıcılarının yaşadığı ciddi sorunlar, oyunun bu başarısına gölge düşürdü.

Watch_Dogs_DG

Watch Dogs‘u oynayabilmek için gerekli olan Uplay servisine bağlanamamaktan, hatalara ve çökmelere birçok farklı sorun yaşayan PC kullanıcılar, oyunda yaşadıkları bu sorunları sosyal medya üzerinden dile getirmişti. Ubisoft ilk başta konu hakkında sessizliğini korumuş olsa da, kendi hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Ubisoft yetkilisi Sebastien Viard, oyunun PC versiyonunda yaşanan sorunların giderilmesi için gerekli yamanın hazırlanmakta olduğunu duyurdu.

Yeni Mortal Kombat Oyunu Yakında Duyurulacak